
Een klassieker op bagel gebied, daarom zeker niet minder lekker. Een bagel vind ik een grappige uitvinding, een broodje met een gat erin, net een donut, maar dan wat gezonder. En op dan leuke broodje komen allemaal ingrediënten die goed bij elkaar passen, een feestje dus. Daarnaast is deze zalm bagel heel simpel te maken, fijn! Geweldig voor een brunch of lunch. Binnen 10 minuten zet je dit op tafel.
Wat heb je nodig voor 4 bagels:
- 4 bagels
- 200 gram gerookte zalm
- 4 eetlepels kruidenroomkaas
- 3 eetlepels pijnboompitten
- 2 eetlepels kappertjes
- Een kleine rode ui
- Rucola mix
Bereiding:
- Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Laat even afkoelen.
- Snijd de ui in hele dunne halve ringen.
- Snijd de bagels horizontaal door. Besmeer het onderste deel met de kruidenroomkaas.
- Verdeel de zalm, de ui, de kappertjes en de rucola mix hierover. Als laatste gaan de pijnboompitten erover en het bovenste deel van de bagel. Eet smakelijk!
Heb jij een ander lekker bagel recept? Laat een reactie achter hieronder, of volg me facebook, instagram en pinterest.
Comments